torsdag 5. mai 2011

DESIGUAL fra Spania

 I dag har jeg blitt inspirert. Øyet mitt har sendt signaler med glede, frihet og humør til sinnet. Jeg elsker å gjøre gamle ting til nye ved å forandre utgangspunktet. Dette er et klesmerke som selges over hele verden. Det har et særpreg over seg som kompaniet kaller "atypical", altså noe utom det vanlige. Det liker jeg. Her er mange forskjellige mønstere, farger og strukturer brukt om en annen. Mer spennende og typete klær enn dette skal jeg lete lenge etter!

Det er dyre klær så her henter jeg bare inspirasjon til klær jeg skal redesigne selv, fra gammelt til nytt.

Dette er nye klær som ser litt ut som flere klær satt sammen med tøystykker og broderier alt i ett plagg. Og det er nettopp det jeg gjør når klærne mine blir gamle og jeg ikke bruker de på samme måte som da jeg kjøpte de. 
Et plagg trenger ikke brukes på en måte. En kan endre fasong og lage noe helt nytt. Det kan klippes i og brukes på andre klær, vesker ect. Legg til andre tekstiler, bånd, detaljer du liker for å skape et nytt plagg!

Lek deg og prøv deg frem med gamle klær. Best å ha en symaskin for avansert forandring. men en kommer langt med noen få redskaper og ikke minst KREATIVITETEN!
Ta en titt innom bloggen deres: http://blog.desigual.com

Se MAN Collection her!




Se WOMAN Collection her!



















Se KIDS Collection her!



Se hvordan de lager klærne gjennom hele prosessen!


Bildereferanser:
http://blog.desigual.com/wp-content/uploads/2011/02/06.jpg
http://blog.desigual.com/wp-content/uploads/2011/02/05.jpg
http://blog.desigual.com/wp-content/uploads/2010/11/thumbnail-kids.jpg

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar