mandag 21. februar 2011

Svømmebrillemannen

Denne mannen er i svømmehallen og har bade hette på seg hele tiden og svømmebrillene tar han av seg når han vil. Hvis det er noe han ikke vil innrømme tar han på seg svømmebrillene og sier han ikke ser noe. Han ser dumt på andre og lever sitt eget liv i sin egen verden.
Jumping in Pictures, Images and Photos
I hans verden er det mange firkanter. Der er det mange absolutter som andre må møte. De må innga et kompromiss, å snakke med en person med svømmebriller på! -For de fleste ville jo tatt dem av når en oppe av vannet og ikke trengte dem mer. Det er det vi selv ville gjort. Hva er det med svømmebrillemannen?
 
Liker han å skremme skremme barn i svømmehallen med å se på dem og snakke til dem med badehette og svømmebriller på?
Det svømmer vel mange strenge piraiaer i hodet hans. Mange regler og absolutter.
Badehettemannen er dømt!

Han er innsnurpa.

Ja han er teit. Hvorfor? Fordi en med noe tredd over hodet, stramt og ettersittende utstråler uvitenhet. Svømmebrillene ser dumme og idiotiske ut fordi han ser bare blått i dem.

backstroke Pictures, Images and Photos

Når svømmebrillemannen er ferdig å svømme ser han på alle som spiser is og sitter med handklærne sine, mens han går sakte og undrende ut mot garderobene.....

Der føler han seg truet. Truet av de hvite, store og kalde veggene.
Badehetta og svømmebrillene sitter godt på hodet hans mens han dusjer. Han finner sjampoflaska, heller litt såpe i hånden, smører inn hodet med badehette på.

Det som er tingen, er ikke å få såpe i øynene på livets harde dager.

BKL 11. og 18.03.10 

Man Swimming Pictures, Images and Photos

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar